Jei gaminate norėdami padaryti įspūdį, tokiu atveju jūsų kepsnys turi būti švelnus, sultingas. Neapsigaukite išleisdami daug pinigų., nes tai padaryti galite pats ir su keliais paprastais patarimais.  Prieš pradėdami, išimkite kepsnį iš šaldytuvo ir leiskite jam sušilti iki kambario temperatūros likus maždaug valandai iki kepimo – kepdami orkaitėje arba kepdami ant grotelių, karštis taip pat efektyviai neprasiskverbes į vidurį. Taip pat prieš pradėdami turite įsitikinti, kad jūsų keptuvė, kepsninė  yra labai karšta – tai padės karamelizuotis mėsai, kuri yra būtina skaniai plutelei. Gamindami stenkitės iškepti savo kepsnį nuo vidutinio iki visai iškepusio, vartydami jį maždaug kas minutę, tokiu atveju jis iškeps tolygiau. Iškepę palikite pailsėti ir įtrinkite šiek tiek aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus arba sviesto, kad gautumėte neįtikėtiną sultingą kepsnį.

Prisiminkite šiuos patarimus ir kiekvieną kartą pasieksite puikių rezultatų. Kad tai būtų dar lengviau, atlikite toliau nurodytus paprastus veiksmus. Visą kepsnį įtrinkite šlakeliu alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu jūros druskos bei juodųjų pipirų. Įdėkite kepsnį į karštą keptuvę, tada kepkite 6 minutes vidutiniškai arba pagal skonį, apversdami kas minutę. Česnako skiltelę perpjaukite per pusę ir kiekvieną kartą vartydami patrinkite ja ant kepsnio.

Įtrinkite kepsnį sviesto gabalėliu – nuo ​​sviesto saldumo bus dieviškas skonis! Arba sukurkite žolelių šepetėlį, pririšdami sumedėjusias žoleles, pvz., čiobrelius ar rozmarinus, prie medinio šaukšto rankenos ir kas minutę aptepkite kepsnį. Kai kepsnys iškeps pagal savo skonį, 2 minutes padėkite kepsnį ant lėkštės, kuri gali surinkti visas nuostabias sultis. Supjaustykite gražiu aštriu peiliu, tada patiekite su jo paties sultimis. Kiekvienas turi savo mėgstamus kepsnio valgymo būdus – su senais gerais traškučiais ir traškiomis žaliomis salotomis, su pipirų ar krienų padažais ar net paprasta šviežia salsa užtepėle, kurią galima užsitepti dėl skonio išryškinimo. Kad ir ką pasirinktumėte, esame tikri, kad laimingas svečias jus mylės. Iškepti tobulai sultingą kepsnį jums tikrai pavyks greitai ir nebrangiai, o mėsos kaina priklausys nuo to, kokia mėsą rinksitės.

Parašykite komentarą